Betalen – Tandheelkundig Centrum De Ripperda – Haarlem

Betalen

Betalen

Onze facturen werden tot nu toe verzorgd door Anders Medical Factoring.
Wij hebben besloten dit van af heden weer in eigen beheer te nemen met behulp van factoringbedrijf Admizeker.

De tot nu toe verzonden facturen van Anders Medical Factoring die nog niet voldaan zijn dient u nog aan Anders Medical Factoring te betalen.

Bij deze wijziging is ook ons bankrekeningnummer (IBAN) voor betaling van de facturen veranderd in NL16ABNA0849250501 ten name van Tandheelkundig Centrum de Ripperda.
Zou u zo vriendelijk willen zijn dit ook in uw internet bankieren te willen wijzigen? Tevens bestaat er de mogelijkheid de factuur vanuit de e-mail per iDEAL betaling te voldoen.
Aan de wijze van factureren zal verder niets wijzigen, wij dienen de factuur rechtstreeks in bij uw verzekeraar (dit heet clearing). Afhankelijk van uw (aanvullende) verzekering wordt een deel of de gehele rekening door de zorgverzekeraar vergoed.

Het deel van de factuur dat niet wordt betaald door de zorgverzekeraar wordt vervolgens aan u gefactureerd. De factuur van ons ontvangt u per mail, of -indien wij geen e-mail van u hebben per post. Zorg er daarom altijd voor dat wij de juiste gegevens van u hebben.

Wij adviseren u tevens er zorg voor te dragen dat u het e-mailadres tcderipperda@admizeker.nl  aan uw adresboek toevoegt, zodat een mail met de factuur niet in de spam map terecht komt en u deze gaat missen.

Als u het niet prettig vind de factuur via de mail te ontvangen kunt u er ook voor kiezen deze direct aan de balie via PIN betaling te voldoen. Ook als u liever zelf de factuur indient bij de verzekering kunt u na afloop van de behandeling de factuur via PIN betaling voldoen, u krijgt dan de factuur direct mee.

Heeft u vragen over de facturering of betaling van de factuur, dan kunt u contact opnemen met Admizeker. Zij zijn per mail bereikbaar via tcderipperda@admizeker.nl of telefonisch op nummer 023-82 00 576 (op werkdagen tussen 9.00u en 12.00u).
Voor vragen over de hoogte van de vergoeding kunt u uw polis of zorgverzekeraar raadplegen.